Van plan om je huis te restylen? Gebruik fotobehang

Van plan om je huis te restylen? Gebruik fotobehang

Als je je huis wil restylen, kun je er natuurlijk voor kiezen om enkele muren in je woning een nieuw kleurtje te geven. Maar waarom zou je nog kiezen voor een standaard kleurtje op de muur, als je ook kunt kiezen voor vernieuwend, opvallend en sfeerverhogend fotobehang / wall murals? Door fotobehang aan te brengen profiteer je namelijk niet alleen van een geheel gerestylde woning met een gehele nieuwe sfeer, maar laat je ook zien dat je vernieuwend bent en met de tijd mee gaat. Geen saaie kleuren meer op de muren dus, maar een vernieuwend fotobehang op je muren om met de laatste trends mee te gaan.

Het fotobehang van Nikkel Art

Nikkel Art is één van de populairste aanbieders van kwalitatief hoogwaardig fotobehang. Zo koop je bij ons kwalitatief hoogwaardig fotobehang in allerlei soorten en maten, dat gemakkelijk aangebracht kan worden op je muren. Enkele voordelen van het Nikkel Art fotobehang, zijn de volgende:
1. Het fotobehang wordt volgens de allernieuwste en beste techniek gedrukt. Deze techniek wordt latex genoemd en is geheel milieuvriendelijk, geheel veilig voor uw gezondheid en honderd procent vervaardigd met sprankelende kleuren voor de beste kwaliteit en de mooiste uitstraling.
2. Het fotobehang is UV-bestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kleuren van je behang vervagen door de zon, want de sprankelende kleuren van ons latex behang blijven altijd van dezelfde kwaliteit.
3. Het fotobehang van Nikkel Art heeft een lange levensduur door de hoge kwaliteit van het behang.

Lees ook:  Foto op plexiglas op maat!

Daar komt nog bij dat het fotobehang verkrijgbaar is in vele diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een geheel gepersonaliseerd behang, maar is het ook mogelijk om behang te kiezen uit het grote assortiment indrukwekkende prints. Enkele wall murals categories van deze prints die je in onze webshop vindt, zijn reizen, landschap, architectuur, dieren, flora, steden, koken, sport en bestemming. Ben je bijvoorbeeld een groot fan van sport, dan kun je in onze webwinkel een fotobehang vinden dat geheel bij jouw passie aansluit.

Hoe bestel ik fotobehang

Het bestellen van kwalitatief hoogwaardig fotobehang is erg eenvoudig. Zo kies je eerst een foto die je aanspreekt, om vervolgens de juiste afmetingen en het juiste materiaal te kiezen. Hierbij is het belangrijk dat je altijd tien centimeter bij de hoogte en de breedte van het fotobehang optelt, omdat niet iedere wand gelijk is en je de mogelijkheid hebt dat je anders behang tekort komt. Verder wordt aangeraden om fotobehang met een vlies-achterzijde en Fotobehang Vlies te bestellen. Deze materialen zijn namelijk eenvoudig aan te brengen en ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Heb je de juiste afmeting en het juiste materiaal fotobehang gevonden, dan doe je jouw favoriete fotobehang in je winkelmand en start je met het betalingsproces. Hierbij heb je nog de keuze om een kortingscode te gebruiken, indien je deze hebt. Heb je jouw bestelling afgerekend, dan wordt jouw fotobehang / custom wall murals zo snel mogelijk thuis bezorgd.


Categories:

Tags: